епа е*а ли му мамата ... ма то верно кво като е познат , то и той ще гледа да те врътне ... не може да се вярва на никой в днешно време ... ц-ц-ц
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romep 145 1.4 TS или Fiat Bravo ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от el-ninhoепа е*а ли му мамата ... ма то верно кво като е познат , то и той ще гледа да те врътне ... не може да се вярва на никой в днешно време ... ц-ц-ц
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Като те гледам вече си хлътнал в посока Алфа
Но независимо от това какво купуваш...
Премисли добре можеш ли да поддържаш тази кола, глупаво е да вземеш автомобил и после да пестиш от поддръжка.
Забрави за "сменените и можещите да карат още" консумативи, риска да се вкараш повече после е голям.
Независима консултация с майстор преди покупката - ако нямаш добър познат тук има дадени сервизи (той може да ти каже и какво е реалното състояние на консумативите ти).
Направи си добре сметката, добави към нея 4 нови гуми (не карай на галоши, нов си - изтисквай максимално безопасноста), евентулано спирачки - дискове, накладки.
Късмет с покупката.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
да бе така е,аз дори като говорих с него и му казах,че ако реша да я взема преди това ще я закарам в някой сервиз да я видят там и тогава ще му дам пари... той ми каза няма проблем,закарай я и ако ти хареса тогава ще говорим пак .....ще видим какво ще стане
дори сега излизам,че ме чакат да говорим за нея
и така ... благодаря на всичкидо после ...
Comment
Comment